Basa jawa
Golek basa liya...
Kid.re

Sugeng rawuh!

๐ŸŒˆ Kaca pewarna sing bisa dicithak

๐ŸŽจ Pewarnaan online

๐ŸŽฎ Game online

๐ŸŽก Gambar animasi

๐Ÿ“ท Koleksi foto

Hiburan kanggo bocah-bocah. Akeh kegiatan interaktif ing area dolanan warna-warni sing cocog kanggo sing paling enom. Kaca pewarna sing bisa dicithak, game online. Gabung karo komunitas Kid.re. Registrasi sing aman, gratis lan gampang kanggo nyimpen skor lan mlebu saka macem-macem piranti.

Entuk krayon lan pilih kaca pewarna sing bisa dicithak. Ewu kaca pewarna kreatif diklasifikasikake dadi sepuluh kategori sing diilhami dening saben dinane. Tambahake kaca pewarna menyang favorit supaya gampang ditemokake. Koper digunakake kanggo nyisihake gambar sing pengin diwarnai mengko.

Kabeh kaca pewarna internet luwih murah ing kene. Pemilihan ing antarane atusan kategori utawa impor pewarna saka piranti kasebut. Kabeh warna uga ana atusan tekstur. Anti-beban nggampangake pewarna kanggo bocah. Gambar berwarna bisa didownload.

Kabeh kaca pewarna internet luwih murah ing kene. Pemilihan ing antarane atusan kategori utawa impor pewarna saka piranti kasebut. Kabeh warna uga ana atusan tekstur. Anti-beban nggampangake pewarna kanggo bocah. Gambar berwarna bisa didownload.

panemuan fauna lan flora kanthi koleksi foto-atusan spesies kewan lan tanduran sing dipilih kanggo makili bagean bhinรฉka sing ditemokake ing planet kita. Bocah-bocah bakal sinau nganggo foto kasebut kanggo mbedakake spesies miturut wujud lan ngurmati seni alam sing nyiksa warna lan pola individu.