Basa Jawa
Golek basa liya...
Kid.re

Sugeng rawuh!

Hiburan kanggo bocah-bocah. Akeh kegiatan interaktif ing area dolanan warna-warni sing cocog kanggo sing paling enom. Kaca pewarna sing bisa dicithak, game online. Gabung karo komunitas Kid.re. Registrasi sing aman, gratis lan gampang kanggo nyimpen skor lan mlebu saka macem-macem piranti.Entuk krayon lan pilih kaca pewarna sing bisa dicithak. Ewu kaca pewarna kreatif diklasifikasikake dadi sepuluh kategori sing diilhami dening saben dinane. Tambahake kaca pewarna menyang favorit supaya gampang ditemokake. Koper digunakake kanggo nyisihake gambar sing pengin diwarnai mengko.Kabeh kaca pewarna internet luwih murah ing kene. Pemilihan ing antarane atusan kategori utawa impor pewarna saka piranti kasebut. Kabeh warna uga ana atusan tekstur. Anti-beban nggampangake pewarna kanggo bocah. Gambar berwarna bisa didownload.ewonan gambar gif animasi gratis kanggo nglipur bocah. Format GIF nawakake manawa gambar kanggo mindhah. Gerakan gambar animasi nggambar bocah-bocah, nyedhiyakake dhukungan pendhidhikan sing menarik kanggo nambah kosa kata.Perpustakaan media nglumpukake koleksi gambar, foto, video lan swara kanggo hiburan lan kanggo nguatake kawruh ensiklopedis bocah-bocah sing ngidini awake dhewe dituntun dening rasa penasarane. Pilihan kasebut milih kualitas grafis komputer kanthi definisi dhuwur kanthi nambahake katrangan panjelasan sing ringkes.Ngrungokake lagu-lagu ayu saka penyanyi enom sing wis ngembangake bakat vokal dhewe, ing grup utawa karo paduan suara. Sinau nggunakake pangrungu kanggo mbedakake swara lan nyoba kanggo ngasilake.Gagasan kegiatan kanggo hiburan lan nyenengake bocah sing diwenehi panjelasan lan ilustrasi kualitas. Ndeleng foto, video lan gambar animasi kanggo para mudha sing nindakake kegiatan kasebut. Banjur sampeyan, miturut kekarepan sampeyan, kanggo ngleksanani bakat sampeyan minangka pencipta seni, sing ngembangake psikositas awak sing apik. Kohesi lan interaksi klompok peserta sing dikuatake nalika kegiatan kasebut dipraktikake karo sawetara wong. Olahraga Ngajar Ngontrol Diri, Koordinasi obahe awak, dandan kapasitas fisik lan stabilitas psikologis luwih apik kanggo kesehatan sing apik.