Македонски (makedonski) | Македонски Јазик (makedonski Jazik)
Најди друг јазик...
Kid.re

Добредојдовте!

Забава за деца. Многу интерактивни активности во колоритна игралиште погодна за најмладите. Страници за боење за печатење, онлајн игри. Придружете се на заедницата Kid.re. Безбедна, бесплатна и лесна регистрација за да зачувате резултати и да се најавите од повеќе уреди.Земете ги вашите боички и изберете страница за боење за печатење. Илјада креативни страници за боење класифицирани во десет категории инспирирани од секојдневниот живот. Додајте ги вашите страници за боење во вашите омилени за да ги најдете лесно. Куферот се користи за да ги оставите настрана цртежите што сакате да ги обоите подоцна.Сите страници за боење на Интернет се обоени овде. Избор меѓу стотици категории или увоз на боење од уредот. Сите бои се достапни, како и стотици текстури. Анти-преполн го олеснува боењето за децата. Обоениот цртеж може да се преземе.Илјадници бесплатни GIF анимирани слики за да ги забавуваат децата. Форматот GIF нуди можност да се движат сликите. Движењето на анимирани слики го привлекува вниманието на децата, обезбедувајќи интересна образовна поддршка за да го зголеми нивниот речник.Медиумската библиотека обединува збирки слики, фотографии, видеа и звуци за забава и за зајакнување на енциклопедиското знаење на децата кои дозволуваат да бидат водени од нивната љубопитност. Изборот го фаворизира квалитетот на компјутерската графика во висока дефиниција со додавање на краток објаснувачки опис.Слушајте убави песни на млади пејачи кои го развиле својот вокален талент сами, во група или со хор. Научете да го користите вашиот слух за да разликувате звуци и обидете се да ги репродуцирате.Активности идеи за забава и забава на децата презентирани со квалитетни објаснувања и илустрации. Погледнете фотографии, видеа и анимирани слики на млади луѓе што ги прават овие активности. Тогаш зависи од вас, според вашите желби, да ги вежбате вашите таленти како уметнички креатори, што ја развива убавата психомототичност на телото. Кохезијата и интеракцијата на групата учесници се зајакнуваат кога активноста се практикува со неколку луѓе. Спортот учат самоконтрола, координација на движењата на телото, подобрување на физичкиот капацитет и психолошката стабилност поволно за општо добро здравје.