Shqip | Gjuha Shqipe
Gjeni një gjuhë tjetër...
Kid.re

Mirëserdhe!

Argëtim për fëmijë. Shumë aktivitete interaktive në një zonë loje shumëngjyrëshe të përshtatshme për më të rinjtë. Faqe ngjyrosëse të printueshme, lojëra në internet. Bashkohuni me komunitetin Kid.re. Regjistrim i sigurt, falas dhe i lehtë për të kursyer pikë dhe për t'u identifikuar nga pajisje të shumta.Merrni shkumësat tuaja dhe zgjidhni një faqe ngjyrosjeje të printueshme. Një mijë faqe kreative për t'u ngjyrosur të klasifikuara në dhjetë kategori të frymëzuara nga jeta e përditshme. Shtoni faqet tuaja të ngjyrosjes në të preferuarat tuaja për t'i gjetur ato lehtësisht. Valixhja përdoret për të lënë mënjanë vizatimet që dëshironi të ngjyrosni më vonë.Të gjitha faqet e ngjyrosjes në internet janë të ngjyrosura këtu. Përzgjedhja midis qindra kategorive ose importeve të ngjyrosjes nga pajisja. Të gjitha ngjyrat janë në dispozicion, si dhe qindra textures. Një anti-Burden lehtëson ngjyrosjen për fëmijët. Vizatimi me ngjyra mund të shkarkohet.Mijëra imazhe të animuara falas GIF për të argëtuar fëmijët. Formati GIF ofron mundësinë që imazhet të lëvizin. Lëvizja e imazheve të animuara tërheq vëmendjen e fëmijëve, duke siguruar një mbështetje interesante arsimore për të rritur fjalorin e tyre.Biblioteka mediatike bashkon koleksione imazhesh, fotosh, videosh dhe tingujsh për argëtim dhe për të forcuar njohuritë enciklopedike të fëmijëve që lejojnë veten të udhëhiqen nga kurioziteti i tyre. Përzgjedhja favorizon cilësinë e grafikës kompjuterike në definicion të lartë duke shtuar një përshkrim të shkurtër shpjegues.Dëgjoni këngë të bukura të këngëtarëve të rinj që kanë zhvilluar talentin e tyre vokal vetëm, në grup ose me kor. Mësoni të përdorni dëgjimin tuaj për të dalluar tingujt dhe përpiquni t'i riprodhoni ato.Idetë e aktivitetit për të argëtuar dhe argëtuar fëmijët e paraqitur me shpjegime dhe ilustrime cilësore. Shikoni fotot, videot dhe imazhet e animuara të të rinjve që bëjnë këto aktivitete. Varet nga ju, sipas dëshirave tuaja, të ushtroni talentin tuaj si krijues artistik, i cili zhvillon psikomotricitetin e shkëlqyeshëm të trupit. Kohezioni dhe bashkëveprimi i grupit të pjesëmarrësve përforcohen kur aktiviteti praktikohet me disa njerëz. Sportet mësojnë vetë-kontrollin, koordinimin e lëvizjeve të trupit, përmirësimin e aftësisë fizike dhe stabilitetin psikologjik të favorshëm për shëndetin e përgjithshëm të mirë.