Basa sunda
Teangan basa sejen...
Kid.re

Wilujeng sumping!

🌈 Kaca ngawarnaan anu tiasa dicitak

🎨 Warna online

🎮 Kaulinan online

🎡 Gambar animasi

📷 Koléksi poto

Hiburan pikeun murangkalih. Seueur kagiatan interaktif dina tempat kaulinan warni anu cocog pikeun si bungsu. Kaca ngawarnaan diprint, kaulinan online. Miluan komunitas Kid.re. Pendaptaran anu aman, gratis sareng gampang pikeun ngahémat skor sareng lebet tina sababaraha alat.

Kéngingkeun krayon anjeun sareng pilih halaman ngawarnaan anu tiasa diprint. Sarébu halaman ngawarnaan kreatif digolongkeun kana sapuluh kategori anu diideuan ku kahirupan sapopoe. Tambihkeun halaman ngawarnaan anjeun ka paporit anjeun pikeun gampang mendakanana. Koper dipaké pikeun nyisihkeun gambar-gambar anu badé diwarnaan engké.

sadaya halaman warni Internét di dieu. Pilihan antara ratusan kategori atanapi impor warna tina alat. Sadaya warna sayogi ogé ratusan tékstur. Hiji beban anti nyilangan ngagoda pikeun murangkalih. Gambar berwarna tiasa diunduh.

sadaya halaman warni Internét di dieu. Pilihan antara ratusan kategori atanapi impor warna tina alat. Sadaya warna sayogi ogé ratusan tékstur. Hiji beban anti nyilangan ngagoda pikeun murangkalih. Gambar berwarna tiasa diunduh.

pamanggihan fauna sareng Flora sareng kumpulan Poto Grup Gedompok sato sareng spésiés tutuwuhan anu dipilih pikeun ngagambarkeun bagian sarapan anu beunghar ku kapanggih dina pangseritaeun urang. Barudak bakal diajar sareng poto ieu pikeun ngabédakeun spésiés dumasar kana bentukna sareng ngahargaan mikirkeun seni alam anu nyerang warna sareng pola individu.