Basa Sunda
Teangan basa sejen...
Kid.re

Wilujeng sumping!

Hiburan pikeun murangkalih. Seueur kagiatan interaktif dina tempat kaulinan warni anu cocog pikeun si bungsu. Kaca ngawarnaan diprint, kaulinan online. Miluan komunitas Kid.re. Pendaptaran anu aman, gratis sareng gampang pikeun ngahémat skor sareng lebet tina sababaraha alat.Kéngingkeun krayon anjeun sareng pilih halaman ngawarnaan anu tiasa diprint. Sarébu halaman ngawarnaan kreatif digolongkeun kana sapuluh kategori anu diideuan ku kahirupan sapopoe. Tambihkeun halaman ngawarnaan anjeun ka paporit anjeun pikeun gampang mendakanana. Koper dipaké pikeun nyisihkeun gambar-gambar anu badé diwarnaan engké.sadaya halaman warni Internét di dieu. Pilihan antara ratusan kategori atanapi impor warna tina alat. Sadaya warna sayogi ogé ratusan tékstur. Hiji beban anti nyilangan ngagoda pikeun murangkalih. Gambar berwarna tiasa diunduh.rébuan gambar éktip GIR gratis pikeun ngahibur barudak. Format GIF nawiskeun kamungkinan gambar pikeun ngalih. Gantihan gambar animasa ngagambar tengetan barudak, majangjikeun dukungan pendidikan anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun kosait saw na.Perpustakaan média ngahijikeun kumpulan gambar, poto, vidéo sareng sora pikeun hiburan sareng pikeun nguatkeun pangaweruh énsiklopédi barudak anu ngantepkeun dirina dibimbing ku rasa panasaran. Pilihanna ni'mat kualitas grafik komputer dina harti luhur ku nambahkeun pedaran explanatory ringkes.Dengekeun lagu-lagu éndah panyanyi ngora anu parantos ngembangkeun bakat vokal nyalira, dina grup atanapi sareng paduan suara. Diajar ngagunakeun dédéngéan anjeun pikeun ngabédakeun sora sareng cobaan pikeun ngahasilkeun deui.ideu akibat pikeun ngahibur sareng ngahibur barudak dibere kalayan panjelasan kualitas sareng ilustrasi. Nile poto, video sareng gambar animasi jalma ngora anu ngalakukeun kagiatan ieu. Éta teras dugi ka anjeun, dumasar kana hajat anjeun, pikeun latihan bakat anjeun salaku panyipta argifa, anu ngembangkeun psomografi awakna awak. Kohési sareng interaksi grup pamilon dikuatkeun nalika kagiatan éta dipraktékkeun ku sababaraha jalma. Operator ngaku kontrol diri, koordinasi gerakan awak, ningkatkeun kapasitas kapasitas sareng stabilitas fasikologis pikeun kaséhatan séhat.